Waarom Hey Solutions?

Naast de gebruikelijke standaarddiensten zoals domeinnaamregistratie en e-mail, zijn we gespecialiseerd in webdesign en hoge kwaliteit webhosting. Maar we bezorgen je ook met liefde uw nieuwste computer en ontfermen ons eveneens over de herstellingen, installatie en het onderhoud ervan. Sommigen noemen ons een computerzaak, webdesign bureau. Anderen een hosting bedrijf, grafisch ontwerp bureau of een productiehuis.

Wij zien ons als een verzameling geoefende creatieve geesten met visie en veel goesting. En samen kunnen wij veel, doen wij veel en maken wij veel. Dat ziet u bij onze referenties. Wij houden van een directe, efficiënte no-nonsens aanpak. Wij zetten alles op alles om uw merk of idee de exposure te geven die het nodig heeft. Daarvoor hebben we echt alles in huis, en daarvoor halen we met veel plezier ook alles uit de kast!

Bij Hey Solutions Aartrijke nabij Brugge in West-Vlaanderen zit grafisch talent, verhalend talent, commercieel talent, visueel talent, digitaal talent, IT talent én een portie know-how om U tegen te zeggen. Daarom noem je ons best hoe jij ons ziet. Wij zien geen hokjes of stempels, beperkingen of grenzen. Wij zien mogelijkheden en kansen om samen een sterk en succesvol verhaal te schrijven.